Te kush këqyr fall Aida Doçi?

Te kush këqyr fall Aida Doçi?
Te kush këqyr fall Aida Doçi?
Te kush këqyr fall Aida Doçi?

Këngët e saj prekin në tel, sidomos zemrat e lënduara nga dashuria. Zëri i Aides i bënë njerëzit ta qojnë edhe një gotë, edhe një, edhe një...

Po, pi ajo vet raki? Këngëtarja thotë se asnjëherë nuk ka pirë e as që pi alkool, shkruan "Kosovarja".

Madje, ajo nuk është as nga ato vajza që kanë dëshirë të shohin fall. Aida nuk e praktikon këtë gjë, që vajzat e moshës së saj e kanë të zakonshme.

Thuhet se këngëtarja është mjaftë besimtare, andaj edhe rri largë këtyre gjërave, shkruan "Kosovarja".

Një është e sigurt: Aida po dëgjohet shumë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...