Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut

Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut
Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut
Superekord në klikime për “Ajo” të Getit dhe Majkut

Kënga “Ajo” e Ghetto Geasy dhe Majk ka arritur të grumbullojë 60 milionë klikime në Youtube.

Këtë fakt me krenari e ka ndarë me ndjekësit e Instagramit vetë Geti, duke e vlerësuar kompaninë e tij si makinë të prodhimit të hiteve dhe se janë më të mirët.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/