Sidrit Bjeleri me dedikim të veçantë për fillimin e Ramazanit

Sidrit Bjeleri me dedikim të veçantë për fillimin e Ramazanit
Sidrit Bjeleri me dedikim të veçantë për fillimin e Ramazanit
Sidrit Bjeleri me dedikim të veçantë për fillimin e Ramazanit

​Kompozitori dhe tekstshkruesi Sidrit Bejleri ëshë një ndër artistët të cilët agjërojnë Muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Madje Bejleri njihet si një besimtarë shumë i përkushtuar në fenë Islame. Por përkrahë tij në shumë raste rastisim të shohim edhe Imamin e njohur, Elvis Naçi, transmeton Indeksonline.

Madje këngëtari Bejleri nuk ka hezituar të shkruajë një thënie se sikur Zoti mos të kishte dashuri ndaj njeriut, nuk do të mundësonte ditën e sotme.

“Sikur Zoti të mos kishte dashuri ndaj nesh, nuk do na e mundësonte ta agjëronim ditën e sotme. Zoti na e dha këtë begati sepse është i Mëshirshëm dhe dëshiron të na falë”, ka shkruar Bejleri.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/