Si po ndihet Learta reja e Shyhretesë gjatë shtatzënisë?

Si po ndihet Learta reja e Shyhretesë gjatë shtatzënisë?
Si po ndihet Learta reja e Shyhretesë gjatë shtatzënisë?
Si po ndihet Learta reja e Shyhretesë gjatë shtatzënisë?

Ka të atillë që janë pro dhe kundër lajmeve që lidhen me rejat e estradës. Grupi i parë interesohet të dijë gjithçka për jetën e tyre, stilin, i ndjekin në rrjete sociale, etj, ndërkaq grupi i dytë irritohen, duke i konsideruar si të pa rëndësishme dhe persona të dalë nga hiçi, shkruan "Kosovarja".

Pavarësisht opinioneve, nuset vazhdojnë të jenë IN dhe të përbëjnë lajm. Ato komentohen kudo, për gjithçka.

Reja e Shyhretes kryeson listen. Edhe shtatzënia e saj po ndiqet me interes nga mediat, shkruan "Kosovarja".

Bënë përshtypje se përse Learta në të gjitha fotot e kësaj faze shfaqet në të zeza.

Ndryshe, ajo thotë dhe po ndihet e bekuar. Dhe, s'ka se si të jetë ndryshe./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/