Sevgi kaq shumë e do Jusufin, është e lodhur por ja çka bën për të!

Sevgi kaq shumë e do Jusufin, është e lodhur por ja çka bën për të!
Sevgi kaq shumë e do Jusufin, është e lodhur por ja çka bën për të!
Sevgi kaq shumë e do Jusufin, është e lodhur por ja çka bën për të!

Sevgi, është aktorja që la nam në serilain Me FAL.

 Një nënë si ajo, është e përkushtuar ndaj fëmijëve të saj, e është në gjendje që ta japë edhe jetën për ta, përcjell ORAvip.

Në mënyrë që ta gëzoi nipin e saj të vogël, Jusufin, ajo përgatitë pite edhe në serial.

Ani pse e lodhur nga problemet që ia ka sjellë jeta, ajo është një zonjë që nuk dorëzohet lehtë.. Duket se ajo është e palodhshme edhe në jetën jashtë serialit…

Shikoni se si i ka hije Sevgit të gatuajë pite.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/