Sasa aktore e “O Sa Mirë”, mirëpo shikojeni me çfarë po merret vajza e saj

Sasa aktore e “O Sa Mirë”, mirëpo shikojeni me çfarë po merret vajza e saj
Sasa aktore e “O Sa Mirë”, mirëpo shikojeni me çfarë po merret vajza e saj
Sasa aktore e “O Sa Mirë”, mirëpo shikojeni me çfarë po merret vajza e saj

Vajza e Ardiana Matoshit (Sasës), aktores së “O Sa Mirë”, Kaona Sylejmani po shkon rrugës së nënës së saj.

Në një video të bërë nga “Indeksonline” ajo shihet teksa shfaq talentin e saj në fushën e muzikës.

Ona, së bashku me disa shokë, këndojnë LIVE në njërin prej lokaleve të Prishtinës.

Për më shumë, shikojeni videon:


Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/