Sa shumë është rritur djali i Afërdita Demakut nuk mund ta besoni (Foto)

Sa shumë është rritur djali i Afërdita Demakut nuk mund ta besoni (Foto)
Sa shumë është rritur djali i Afërdita Demakut nuk mund ta besoni (Foto)
Sa shumë është rritur djali i Afërdita Demakut nuk mund ta besoni (Foto)

Afërdita Demaku është njëra ndër këngëtaret tona e cila këndon këngë popullore, shkruan “Kosovarja”.

Në pamje Afërdita duket shumë e re, mirëpo nëse marrim dhe e krahasojmë atë me djalin e saj, duket se ka një moshë të caktuar. Apo, ndoshta ajo është martuar shumë e re dhe djali iu ka rritur e iu ka bërë pothuajse për martesë.

Në këtë foto që do i shihni nënë e bir, duket se djali i Afërditës ka trashëguar pamjen e së ëmës.

Edhe pse ende duket i ri, mund të besojmë se po t’i hyj rrugës së muzikës, ai do të pëlqehej por sikurse e ëma./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/