Sa nostalgji: Reja e Merita Spahiut nuse!

Sa nostalgji: Reja e Merita Spahiut nuse!
Sa nostalgji: Reja e Merita Spahiut nuse!
Sa nostalgji: Reja e Merita Spahiut nuse!

Jemi mësuar tashmë që faqet e para të medieve rozë të jenë të mbushura me lajme për rejat e estradës shqiptare, shkruan Sovrani.

E sigurisht që njëra nga to është edhe reja e Merita Spahiut. Egzona Brahimaj Muqiqi ka disa vite që është martuar dhe tashmë ka edhe një vajzë me bashkëshortin e saj Albatriti.Në vijim do ju sjellim një fotografi të Egzonës nuse.

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/