Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta

Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta
Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta
Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta

Orinda Huta gjithmonë di të paraqitet kaq e thjeshtë dhe e bukur.

Ajo asnjëherë nuk e tepron dhe përhere paraqitet me stilin e një artisteje të veçantë.

E ëmbël duket edhe në fotografinë e fundit të publikuar në Instagram. /Indeksonline/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/