Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta

Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta
Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta
Sa e bukur dhe e thjeshtë Orinda Huta

Orinda Huta gjithmonë di të paraqitet kaq e thjeshtë dhe e bukur.

Ajo asnjëherë nuk e tepron dhe përhere paraqitet me stilin e një artisteje të veçantë.

E ëmbël duket edhe në fotografinë e fundit të publikuar në Instagram. /Indeksonline/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/