Sa bukur i bie pianos djali i Korab Shaqirit ende pa filluar të flas

Sa bukur i bie pianos djali i Korab Shaqirit ende pa filluar të flas
Sa bukur i bie pianos djali i Korab Shaqirit ende pa filluar të flas
Sa bukur i bie pianos djali i Korab Shaqirit ende pa filluar të flas

Thuhet një fjalë: “Dardha pikë nën dardhë”, e kështu duket edhe familja Shaqiri ndër gjenerata.

Ishte fillimisht këngëtari jonë i madh Ilir Shaqiri ai që filloi të këndonte, ku më pas rrugës së tij erdhi edhe Korab Shaqiri. Ndërsa duket se edhe Alte Shaqiri nipi i Ilirit, djali i Korabit, është një shpirt artisti.

Sot e shohim atë në një video që i ati e ka hedh në instastory se si i bie pianos.

Ndërsa Korabi këtë video e shoqëron me fjalët: “Duart e vogla”.

Edhe pse ende Alte nuk ka filluar të flas, ngase është akoma i vogël, duket se ka trashëguar talentin e muzikës nga babai dhe gjyshi i tij.

Epo, neve presim derisa ai të filloj të flas e të ec dhe ta shohim nëse do të hyj në muzikë, apo ndoshta do të zgjedh vetëm të jetë një instrumentist.

/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/