Rrëfimi i mbretëreshës së muzikës popullore (Video)

Rrëfimi i mbretëreshës së muzikës popullore (Video)
Rrëfimi i mbretëreshës së muzikës popullore (Video)
Rrëfimi i mbretëreshës së muzikës popullore (Video)

Mbretëresha e muzikës popullore qytetare, Merita Halili, e ftuar në programin “Lart e Poshtë” në “RTSH1-HD”, ka folur për herë të parë për humbjen e nënës se saj dy vite te shkuara.

“Përpara nënës kam humbur vëllain, ai iku shumë i ri dhe nëna nuk mundi të duronte… 

E kam përjetuar shumë keq. Unë e kam humbur shumë e re babain, por ikja e nënës ishte akoma dhe më e vështirë”, – ka rrëfyer Halili

Ajo ka folur gjithashtu për projektet e reja, që shumë shpejt do të shohin dritën e publikimit.

Bashkë me Meritën në studio ka qenë dhe bashkëshorti i saj, Raif Hyseni, ku nuk kanë munguar rrëfimet për veprimtarinë e përbashkët dhe historinë e tyre 27-vjeçare.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/