Risi nga Dhurata Dora!

Risi nga Dhurata Dora!
Risi nga Dhurata Dora!
Risi nga Dhurata Dora!

Sot përbën një prej këngëtareve më të suksesshme shqiptare. Me punën e saj viteve të fundit, këngëtarja Dhurata Dora ka arritur ta etablojë emrin e saj sukseshëm duke prodhuar vetëm hite.

Mirëpo, deri tash, këngëtares i ka munguar një album që përbën letërnjoftim për një artist. Por edhe ky komponentë do përmbushet nga Dhurata brenda pak muajve. Sic mëson Prive, këngëtarja po përgatit albumin i cili mendohet të publikohet në mes të vjeshtës.

Ai do ti përmbajë më shumë se tetë këngë ku nuk përjashtohet as mundësia e bashkëpunimeve.

Ndryshe, tempoja e punës gjatë verës nuk do ndikohet nga puna në albumin e ri. Dhurata tashmë vetëm se ka përfunduar tre këngë për sezonin e nxehtë dhe pritet që thjesht të vendoset për të duhurat të cilave më pas edhe do t’ia realizojë videoklipet përkatëse

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...