Reperja e famshme Cardi B sot lindi fëmijën e parë... kështu ia la emrin vajzës ajo

Reperja e famshme Cardi B sot lindi fëmijën e parë... kështu ia la emrin vajzës ajo
Reperja e famshme Cardi B sot lindi fëmijën e parë... kështu ia la emrin vajzës ajo
Reperja e famshme Cardi B sot lindi fëmijën e parë... kështu ia la emrin vajzës ajo

Reperja e njohur Cardi B ka lindur fëmijën e saj të parë. Ka qenë vetë këngëtarja e njohur dhe e suksseshme që ka lajmëruar ardhjen në jetë së fëmijës së parë.

Cardi B ka hedhur një foto në Instagram, ku shfaqet me barkun e rrumbullakosur dhe ka zbuluar se vajza e saj kishte lindur dje.

Gjithashtu reperja ka zbuluar edhe emrin e saj. Cardi B dhe partneri i saj Offset kanë vendosur që vajzën ta quajnë Kulture Kiari Cephus.

Kulture është fëmija i parë i Cardit dhe i katërti i Offset. Urime çiftit!

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/