Pse djali i ka thëne të ëmës ‘Unë jam fëmijë, jo ti’, tregon bashkëshortja e Korabit

Pse djali i ka thëne të ëmës ‘Unë jam fëmijë, jo ti’, tregon bashkëshortja e Korabit
Pse djali i ka thëne të ëmës ‘Unë jam fëmijë, jo ti’, tregon bashkëshortja e Korabit
Pse djali i ka thëne të ëmës ‘Unë jam fëmijë, jo ti’, tregon bashkëshortja e Korabit

Shkas i shumë thashetheme për ndarjen e çiftit si duket u bë kënga e Korabit e cila fliste pikërisht për një ndarje, shkruan Kosovarja.

Edhe pse ata jetojnë më të lumtur se kurrë pranë njëri tjetrit dhe pranë djalit i cili çdo ditë e me shumë po rritet po behët një djalë i këndshëm.

Jeta e Korabit dhe Lulkaçeles ka qene gjithmonë shumë stabile dhe është njëri nga çiftet që asnjëherë nuk janë përfol për një skandal të vetëm. Raporti i tyre ndërtohet nga respekti dhe dashuria ndaj njëri tjetrit prandaj dhe përjetojnë një marrëdhënie të tille të qetë dhe jo të zhurmshme.

Deri sa Korabi merret me angazhimet rreth muzikës dhe si ligjërues në një kolegj, bashkëshortja me shumë dashuri rrit të birin duke u kujdesur për të në çdo çast.

Një imazh të bukur kanë ofruar nënë e bir për ndjekësit dhe më një mbishkrim shumë të këndshëm. Derisa ajo tenton që ti ha djalit keksin ja se si do përgjigjej Alte ‘Unë jam fëmija, jo ju mami, jo ju’. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/