Princi i Leonores është i Devollëve

Princi i Leonores është i Devollëve
Princi i Leonores është i Devollëve
Princi i Leonores është i Devollëve

Leonora Jakupi dhe Princi janë dy në një.

Ajo është imazhi i "Devolli Company" dhe në spotet publicitare të kompanisë kudo është në fokus Princi, emblema e kompanisë, produkti më i famshëm, shkruan "Kosovarja".

Çka po ndodh me Princin e jetës reale të bukuroshes së estradës? Është apo nuk është në jetën e saj?

Një është e sigurt, Leonora gjithmonë e ka një Princ - atë të Devollëve./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/