Për Zanfinën pushimet kanë filluar heret! Ja ku ndodhet ajo (Foto)

Për Zanfinën pushimet kanë filluar heret! Ja ku ndodhet ajo (Foto)
Për Zanfinën pushimet kanë filluar heret! Ja ku ndodhet ajo (Foto)
Pu00ebr Zanfinu00ebn pushimet kanu00eb filluar heret! Ja ku ndodhet ajo (Foto)

Këngëtarja Zanfina Ismaili ka udhëtuar së fundmi drejt një vendi bregdetar, shkruan Kosovarja.

Nuk dihet ende destinacioni i këngëtares, por nga pamjet që ajo po ua ofron fansave të saj përmes rrjeteve sociale, shihet se është në një vend turistik bregdetar. 

Si duket këngëtarja Ismaili ka filluar sezonin më heret, atje mund të ketë shkuar që të këndoj, e më pas gjatë ditës ka shfrytëzuar rastin që të shëtis nëpër bregdet./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...