Pas vdekjes së Ergit, Barbana shfaqet për herë të parë në publik (Foto)

Pas vdekjes së Ergit, Barbana shfaqet për herë të parë në publik (Foto)
Pas vdekjes së Ergit, Barbana shfaqet për herë të parë në publik (Foto)
Pas vdekjes së Ergit, Barbana shfaqet për herë të parë në publik (Foto)

Pas vdekjes së vëllait të saj, këngëtarit Ergi Dini në një aksident këngëtarja Barbana Dini nuk ishte shfaqur më në publik.

Por ka qenë mikja dhe kolegia Anjeza Branka. Ajo ka publikuar në rrjete sociale një foto ku shfaqen së bashku shkruan Express.

Në këto ditë të vështira miqtë e afërt janë duke i qëndruar pranë familjes Dini, pas ndarjes nga jeta të Ergit.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/