Olsi dhe Fiorentina janë ndarë? Ky detaj na bën të dyshojmë! (Foto)

Olsi dhe Fiorentina janë ndarë? Ky detaj na bën të dyshojmë! (Foto)
Olsi dhe Fiorentina janë ndarë? Ky detaj na bën të dyshojmë! (Foto)
Olsi dhe Fiorentina janë ndarë? Ky detaj na bën të dyshojmë! (Foto)

Ndarja e ish-banorëve të BB9, Olsi dhe Fiorentina ishte diçka që nuk pritej as nga fansat e tyre por as nga ish-banorët e tjerë.

Vërtet kanë qenë një çift mjaft i lëkundur por mes tyre dukej se ekzistonte një kimi mjaft e fortë. Megjithatë në të njëjtën ditë të dy lajmëruan në profilet e tyre se kjo lidhje kishte përfunduar. 

Por një detaj na bën të mendojmë që ndoshta mes tyre nuk është tërësisht një histori e mbyllur. Të dy ish-banorët vijojnë të ndjekin njëri-tjetrin në rrjete dhe gjithashtu në profilet e njëri-tjetrit ende kanë disa foto së bashku./Gazeta Express/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/