Nusja e Albatritit e punëson kunatën

Nusja e Albatritit e punëson kunatën
Nusja e Albatritit e punëson kunatën
Nusja e Albatritit e punëson kunatën

Gruaja e Albatrit Muqiçit, Egzona, nuk është nga ato femra që presin çdo gjë nga bashkëshorti.

Ndonëse është martuar në një familje këngëtarësh të dëshmuar e mjaftë të angazhuar dhe në shtëpi i ka të gjitha, Egzona nuk rri, shkruan “Kosovarja”.

Nusja e Albatrit Muçiqit edhe para se të fejohej e martohej e kishte profesionin e saj, që ka të bëjë me mbjelljen dhe rimodelimin e vetullave, një biznes që i ecë shumë mirë. Ajo, aktivitetin e saj e ushtron edhe në Prishtinë.

Sapo ka ardh në Prishtinë, Egzona menjëherë e ka krijuar klientelen e saj, që tashmë është e gjerë. E, ajo nuk e ka lënë pa punë as kunatën, Albionen, shkruan “Kosovarja”.

Kunata e saj bukuroshe punën bashkë me Egzonen, ku njëra bënë vetulla e tjetra vendos qerpikë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/