Nuk pyet për dimrin, aktori shqiptar zhytet në det për të peshkuar

Nuk pyet për dimrin, aktori shqiptar zhytet në det për të peshkuar
Nuk pyet për dimrin, aktori shqiptar zhytet në det për të peshkuar
Nuk pyet për dimrin, aktori shqiptar zhytet në det për të peshkuar

Nëse mendoni se jemi në dimër dhe askush nuk do të donte të provonte temperaturat e ulëta duke u larë në det...gaboheni!

Ka dhe nga ata guximtarët që pasionin e zhytjes në ujë pse jo dhe të peshkimit në këto muaj të ftohtë e praktikojnë edhe në dimër.

I fundit që e ka bërë këtë ‘çmenduri” është pikërisht aktori dhe moderatori Gentian Zenelaj.

Genti njihet për pasionin e zhytjes në ujërat e jugut të Shqipërisë, dhe jo vetëm.

Dje Genti na ka treguar se nuk është kaq ftohtë, duke sfiduar të gjithë me zhytje në det.

Për të gjithë ata që nuk e besojnë Genti ka shpërndarë edhe një video për të gjithë ndjekësit e tij në rrjetet sociale. Epo, Genti na dha një ide të mirë!

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/