Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007

Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007
Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007
Nuk u00ebshtu00eb aksion i flmave Holivudian, Libi e Vlorijani nu00eb promon e re shfaqen si agjent tu00eb 007

Një promo e re e emisionit ‘Prive’ do të sjellë secilën javë një speciale fillimisht ku moderatorja e njohur Liberta Spahiu dhe gazetari Vlorijan Halili do të sjellin një gjë që nuk është parë më herët nëpër emisionet shqiptare.

Disa sekuenca ku të dy shihen sikur janë agjent të 007 duke hyrë e dalë nga një ndërtesë e një makinë e zezë luksoze derisa që të dy shihen sikur aktrojnë në filma holivudian, se çfarë do të sjellin në këtë vit emision të jashtëzakonshëm. Promon mund të shihni në vazhdim: 

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/