Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007

Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007
Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007
Nuk është aksion i filmave Holivudian, Libi e Vlorijani në promon e re shfaqen si agjent të 007

Një promo e re e emisionit ‘Prive’ do të sjellë secilën javë një speciale fillimisht ku moderatorja e njohur Liberta Spahiu dhe gazetari Vlorijan Halili do të sjellin një gjë që nuk është parë më herët nëpër emisionet shqiptare.

Disa sekuenca ku të dy shihen sikur janë agjent të 007 duke hyrë e dalë nga një ndërtesë e një makinë e zezë luksoze derisa që të dy shihen sikur aktrojnë në filma holivudian, se çfarë do të sjellin në këtë vit emision të jashtëzakonshëm. Promon mund të shihni në vazhdim: 

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/