Nga ky vend lajmërohen Geti dhe Marina

Nga ky vend lajmërohen Geti dhe Marina
Nga ky vend lajmërohen Geti dhe Marina
Nga ky vend lajmërohen Geti dhe Marina

Qysh nga fillimet e zbulimit të lidhjes së tyre ata gjithmonë janë shfaqur më të dashuruara si asnjëherë më parë, shkruan Kosovarja.

Ata dukën sikur janë lindur për njëri tjetrin, të pa ndashëm, të kordinuar dhe dashuria e tyre sa vjen e shtohet. Luana e Geti sa herë iu jepet mundësia për pak kohë të lirë ata shfrytëzojnë mundësin për pak pushim diku larg nga Tirana.

Janë shumë të kujdesshëm në publikime jo çfarëdo imazhi ofrojnë për ndjekësit e tyre. Kjo e sotmja është një dhuratë e bukur, ata të dy ndodhen në veturë duke udhëtuar dhe duken aq bukur pranë njëri tjetrit. Geti pritet të sjell projektin që përflitet se është duke u punuar në studio në bashkëpunim më Flori Mumajesin. Ndërsa Marina po shijon këtë kohë pasi që nuk është e angazhuar në asnjë projekt. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/