Nëna bukuroshe e Kidës shfaqet me fustan plot shkëlqim…E lë nën hije vajzën e saj…

Nëna bukuroshe e Kidës shfaqet me fustan plot shkëlqim…E lë nën hije vajzën e saj…
Nëna bukuroshe e Kidës shfaqet me fustan plot shkëlqim…E lë nën hije vajzën e saj…
Nëna bukuroshe e Kidës shfaqet me fustan plot shkëlqim…E lë nën hije vajzën e saj…

Orhidea Latifi e njohur për publikun si Kida është këngëtarja më aktive aktualisht.

Ajo vazhdimisht promovon këngë të reja, dhe secila prej tyre rezulton të jetë shumë e suksesshme.

Kida gjithashtu njihet për stilin e saj të veҫantë sa i përketë pamjes në përgjithësi dhe veshjes në veҫanti. Ajo zakonisht shfaqet e veshur me shumë stil, por jo shpesh herë provokative.

E sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën shihet së bashku me prindërit e saj. E vëmendja pa dyshim se është tek nëna e saj dhe fustani elegant që ka veshur.

Shikojeni vet postimin më poshtë…/OraInfo

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/