Në këtë gjendje nuk e keni parë asnjëherë ‘Llukmanin’ (Foto)

Në këtë gjendje nuk e keni parë asnjëherë ‘Llukmanin’ (Foto)
Në këtë gjendje nuk e keni parë asnjëherë ‘Llukmanin’ (Foto)
Në këtë gjendje nuk e keni parë asnjëherë ‘Llukmanin’ (Foto)

Aktori Ernest Zymberi njihet për rolin e tij në serialin vendor komik ‘O sa mirë’.

Ai luan rolin e djalit nga Presheva, transmeton arbresh.

Kuptohet që gjatë xhirimeve ata edhe qeshin e këto pjesë i hedhin në fund të çdo episode.

E, në episodën e fundit pra të 113 protagonisti kryesor i babutave ishte pikërisht ‘Lullkmani’ i Preshevës.

Shikoni fotot me ooppsat e tij.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në