Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)

Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)
Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)
Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)

Këngëtarja e njohur Altuna Sejdiu, sot ka kurorëzuar dashurinë e saj me Patris Berishën.
Por, kjo nuk është hera e parë që Tuna është kurorëzuar, transmeton gazeta Express.

Ajo prapa vetës ka lënë një martesë, një fejesë dhe disa lidhje të dështuara

Në mesin e këtyre meshkujve shumica janë të famshëm.

Për të parë historitë e dashurisë të Tunës ndiqeni materialin e përgaditur nga minuta e 36.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/