Ndryshimi i familjes Obama në tetë vjet (Foto)

Ndryshimi i familjes Obama në tetë vjet (Foto)
Ndryshimi i familjes Obama në tetë vjet (Foto)
Ndryshimi i familjes Obama në tetë vjet (Foto)

Mbrëmjen e djeshme presidenti Barack Obama mbajti fjalimin e lamtumirës pas tetë vitesh udhëheqje.

Lotët ishin të paevitueshëm për familjen e tij.

Por sa ka ndryshuar familja Obama në 8 vitet e fundit?

Fotot e mëposhtme tregojnë se si kanë qenë kur hynë për herë të parë në Shtëpinë e Bardhë dhe krahasimi me dje, transmeton tema.

Një gjë që shkaktoi kuriozitet mbrëmjen e djeshme ishte mungesa e Sashës, vajzës së vogël të presidentit.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/