Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend...

Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend...
Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend...
Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend...

Që të dyja janë emrat më të përmendur në media, e më së shumti për pamjen e tyre e cila komentohet gjithmonë nga ndjekësit e shumtë, shkruan Kosovarja.

Që të dyjave, çdo lëvizje dhe aktivitet u përfundon në titujt e medieve rozë.

Me që Emina ka vite që jeton jashtë vendlindjes dhe tashmë gurbeti i është bërë si shtëpi e saj, edhe Mihrija ka pasur rast ta vizitojë vendin më të përmendur në botë, njëheri destinacionin e preferuar për pushime të shumë VIP-ave, Miamin.

Ndërkaq fotografitë e tyre tregojnë se dyshja ka vizituar pikërisht vendin e njëjtë, madje edhe janë ndodhur në luhatësen e njëjtë.

Shikoni fotot.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/