Meda shumë i kujdesshëm ndaj bashkëshortes shtatzënë (Foto)

Meda shumë i kujdesshëm ndaj bashkëshortes shtatzënë (Foto)
Meda shumë i kujdesshëm ndaj bashkëshortes shtatzënë (Foto)
Meda shumë i kujdesshëm ndaj bashkëshortes shtatzënë (Foto)

Është një periudhë e bukur e Medës dhe bashkëshortes së tij, shkruan Kosovarja.

Këto ditë janari shumë këngëtar kanë zgjedh të pushojnë, e të jen më afër familjarëve pasi që më pak janë të angazhuar rreth mbrëmjeve muzikore. Këngëtari këto ditë i ka qëndruar më afër se kurrë dhe në përkrahje Ramush Haradinajt, e ku Meda ka shfaq mjaft mllef nëpërmjet këngës ku ai ka shkuar deri ne sharje të Francës. Por ai gjithsesi e gjen normalitetin pranë bashkëshortes dhe familjes e ku po shijojnë ditët në maksimum dhe po tregohet i kujdesshëm dhe i qëndron shumë afër./Kosovarja/Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/