Meda prapë Francës dhe Serbisë ju Q... nana (Video)

Meda prapë Francës dhe Serbisë ju Q... nana (Video)
Meda prapë Francës dhe Serbisë ju Q... nana (Video)
Meda prapu00eb Francu00ebs dhe Serbisu00eb ju Q... nana (Video)

Këngëtari Meda, është njëri ndër këngëtarët që më së shumti e ka ndie dhimbjen për arrestimin e Ramush Haradinajt, shkruan Kosovarja.

Ai mllefin e tij e shpreh pwrmes kwngws dhe paraqitjeve tw tij publike.

Meda ku do që paraqitet e shan Serbinë dhe Francën.

Edhe në një mbrëmje që ai kishte performuar, shihet në një video duke e kënduar këngën “Oj lulia jonë me limana...”, shkruan Kosovarja.

 Se për çfarë bëhet fjalë mund ta shihni në videon e më poshtme./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Angelina Shala - E bukur, e mençur dhe shumë e talentuar
Qani Mehmedi: Kurrë nuk u jam nënshtruar diktateve
Viktimat e dhunës seksuale në Kosovë
Xajë Nura - Një emër që duhet shënuar

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/showbiz/