Më në fund Bleona ndihet e plotë (Foto)

Më në fund Bleona ndihet e plotë (Foto)
Më në fund Bleona ndihet e plotë (Foto)
Mu00eb nu00eb fund Bleona ndihet e plotu00eb (Foto)

Këngëtarja dhe aktorja e cila është në përgatitje e sipër edhe të një filmi tjetër, ajo sigurisht gjen kohe edhe për pak argëtim nga shtrati i saj, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja deri më tani ishte në kërkim të fatit, të gjysmës së saj, por ajo nëpërmjet publikimit të kësaj fotografie ka treguar se nuk është gjysmë. Apo ka dashur të thotë se pavarësisht pse ende se ka gjet gjysmën e saj, ajo ndihet e plotë. Ky është mbishkrimi i Bleonës: Unë nuk jam duke kërkuar gjysmën time, unë nuk jam gjysmë’./Kosovarja/Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/