Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)

Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)
Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)
Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)

Këngëtarja Loreta Kaçka- Lori ishte protagoniste e rubrikës 'Kë zgjedh' të emisionit Mirage, këtë të premte.

Lori zgjodhi mes emrave të njohur të estradës, duke dhënë edhe nga një mendim për atë që zgjedhte.

Lori kishte për detyrë të zgjedhte edhe mes Kidës dhe Xhensilës, me këtë rast ajo e quajti me një emër interesant këtë të fundit.

Ndiqeni videon nga minuta 2:20 dhe kuptoni se me çfarë emri e quan Xhensilën, Lori. /Lajmi.net


Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/