Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)

Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)
Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)
Me këtë emër e thërret Lori, Xhensilën (Video)

Këngëtarja Loreta Kaçka- Lori ishte protagoniste e rubrikës 'Kë zgjedh' të emisionit Mirage, këtë të premte.

Lori zgjodhi mes emrave të njohur të estradës, duke dhënë edhe nga një mendim për atë që zgjedhte.

Lori kishte për detyrë të zgjedhte edhe mes Kidës dhe Xhensilës, me këtë rast ajo e quajti me një emër interesant këtë të fundit.

Ndiqeni videon nga minuta 2:20 dhe kuptoni se me çfarë emri e quan Xhensilën, Lori. /Lajmi.net


Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/showbiz/