Me kë është i martuar Rrahmani i ‘O sa mirë’?

Me kë është i martuar Rrahmani i ‘O sa mirë’?
Me kë është i martuar Rrahmani i ‘O sa mirë’?
Me kë është i martuar Rrahmani i ‘O sa mirë’?

Kushtrim Qerimi është prej aktorëve më simpatikë të ‘O sa mirë’, i cili luan denjësisht rolin e tij të ‘llapjanit’ edhe pse vetë është nga Gjilani.

Derisa të gjithë kolegët e tij kanë prezantuar familjet e gratë e tyre, Kushtrimi është tejet i rezervuar në këtë aspekt, përcjell ORAvip.

Asnjë foto nga familja e tij dhe asnjë të dhënë rreth martesës së tij.

E për shumë fansat e tij ajo që do të donin ta dinin është se me kë është i martuar aktori i tyre i preferuar.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/