Mbulohet “Hyrremi”, ja sa shumë po i shkon hixhabi

Mbulohet “Hyrremi”, ja sa shumë po i shkon hixhabi
Mbulohet “Hyrremi”, ja sa shumë po i shkon hixhabi
Mbulohet “Hyrremi”, ja sa shumë po i shkon hixhabi

Quhet Meryem Uzeri dhe është njëra nga aktoret më të njohura në Turqi.

Fama e madhe i erdhi asaj sidomos me rolin e Hyrremit në serialin “Sulltani Madhëshor”, transmeton Indeksonline.

Meryrem ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në “Instagram” ku shihet e mbuluar me hixhab në Abu Dhabi.

Aktorja po duket shumë në formë kurse edhe mbulesa po i shkon shumë asaj, edhe pse një e tillë është përdorur si kushtë për të hyrë brenda xhamisë.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/