Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj
Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj
Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Jemi në muajin ku në gjithë Kosovën, gjimnazistët bëjnë festën e tyre për përfundimin e Shkollës së Mesme.

Shumica prej vajzave maturante nga shkollat e mesme të Kosovës, kanë përzgjedhur me kujdes veshjet.

Kështu bëjnë të gjithë që të duken sa me bukur.

Edhe pa dyshim kështu ka ber edhe njëra ndër maturantet më me stil, duke filluar nga grimi, frizura, dhe fustani edhe kombinimi i tyre perfekt./OraVip

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/