Marifeti fotozhenik që Kendall Jenner përdor në çdo pozë!

Marifeti fotozhenik që Kendall Jenner përdor në çdo pozë!
Marifeti fotozhenik që Kendall Jenner përdor në çdo pozë!
Marifeti fotozhenik që Kendall Jenner përdor në çdo pozë!

Nuk është çudi që Kendall Jenner duket gjithmonë mahnitëse.

Stili i saj është një plus, por poza fotozhenike e bën të duket edhe më mirë para aparatit fotografik.

Nëse vini re me vëmendje, do të dalloni që ajo përkul pak kokën nga ana e djathtë dhe zgjat qafën. 

Pse funksionon ky marifet?

Fotografi Steve Granitz (që e ka fotografuar atë disa herë) shpjegon se ky marifet e bën të duket më elegante dhe më e re. 

Mendoni për këndet, kur i dilni aparatit para dhe drejt, shpeshherë rezultati nuk është i kënaqshëm, ndërsa kur anoni kokën dhe ulni mjekrën, i jepni tipareve të fytyrës forma më të thella. 

Kjo pasi zhdukni hijet, të cilat e bëjnë fytyrën të duket më e zgjeruar, zmadhuar dhe pa ngjyrë. 

Në vend të kësaj, bëni atë që Kendall bën. Provojeni dhe na thoni që nuk kishim të drejtë.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/