Lyrical Son thoshte se nuk vjedh këngë por i del në pah kopja

Lyrical Son thoshte se nuk vjedh këngë por i del në pah kopja
Lyrical Son thoshte se nuk vjedh këngë por i del në pah kopja
Lyrical Son thoshte se nuk vjedh këngë por i del në pah kopja

“Na jo me sene t'vjedhta po me sene t'smuta” është pjesa që Lyrical Son e këndon te kënga e tij me MC.Kreshën, ‘Thirri krejt shoqet’.

Por, në fakt, ky tekst që e thotë Lyrical Son nuk po del të jetë i vërtetë, pasi që reperi ka ‘ngrënë’ fjalët e tij, shkruan lajmi.net

Saktësisht bëhet fjalë për një pjesë kënge që Lyrical Son e ka vjedhur.

Ai te projekti muzikor ‘’93’ në bashkëpunim me Alban Skenderaj, nga minuta 2:45 thotë pjesën “INFORMER! U know say daddy snow me gonna blame”.

Në fakt pjesa e kënduar nga Lyrical Son duke nisur nga ritmi, vija melodike dhe fjalët është e ngjashme me këngën “Informer 1992 HQ” të Snow.

Më poshtë keni dy linqet dhe mjafton të dëgjoni refrenin e këngës ‘Informer 1992’ dhe këngën e Albanit me Lyrical Son prej minutës 2:45 për t’i parë ngjashmëritë.


Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/showbiz/