Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...

Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...
Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...
Lumja e kallu00eb atmosferu00ebn, e ku00ebrkuar nu00eb tu00ebru00eb Diasporu00ebn...

Me muzikë merret që në moshë shumë të re, por famën më të madhe e fitoi në projektin e fundit në duet me Blero Muharremin, të titulluar “Plaga ime” , projekt ky që u mirëprit shumë nga masa, shkruan Kosovarja.

Fatlume Popovci, kjo vajzë me një zë që bën shumë publikun për vete, vazhdon të jetë ndër këngëtaret më të kërkuara në Kosovë dhe Diasporë.

Kosovarja ua sjell një sekuencë ku ajo e ndezë Cyrihun, duke kënduar tallave në diskotekën Bolero, një zhanër ky që gurbetqarët e dëgjojnë shumë, e që Lumja nuk përton t’ua përmbushë kërkesat.

E kërkuar kudo, e këtë e dëshmon kjo atmosferë.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/