Lulja ka ditëlindjen, ja si e befasoi Meda me një darkë romantike

Lulja ka ditëlindjen, ja si e befasoi Meda me një darkë romantike
Lulja ka ditëlindjen, ja si e befasoi Meda me një darkë romantike
Lulja ka ditëlindjen, ja si e befasoi Meda me një darkë romantike

Lulja dhe Meda sot kanë një natë speciale.

Për ditëlindjen e Lules së tij, Meda ka vendosur që ta nxjerrë për një darkë romantike enkas për ata të dy, përcjell ORAinfo.

Lulja sigurisht që ndihet e bekuar për një martesë të tillë, kështu duke e publikuar një foto nga ky moment intim i lidhjes së tyre.

Lulja duket kaq e bukur e përgatitur për Medën

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/