Lorik Cana na bënë të ndihemi më krenarë se kurrë! E mëson djalin për shqiptarët

Lorik Cana na bënë të ndihemi më krenarë se kurrë! E mëson djalin për shqiptarët
Lorik Cana na bënë të ndihemi më krenarë se kurrë! E mëson djalin për shqiptarët
Lorik Cana na bënë të ndihemi më krenarë se kurrë! E mëson djalin për shqiptarët

Një gjest vërtetë madhështorë...

Njëri nga futbollistët më të njohur shqiptare Lorik Cana ka kohë që i ka dhënë fund beqarisë së tij kurse tashmë është bekuar edhe me lindjen e një djali.

Ai së fundi ka publikuar disa imazhe në rrjetet sociale ku shfaqet së bashku me djalin e tij, në maje të kalasë së Krujës.

Të dy ata dukën shumë mirë dhe duket se ndihen krenar me origjinën e tyre shqiptare.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/