Lori Hoxha vajza më ‘fashioniste’ e kohës, kaq e këndshme në imazhin e fundit

Lori Hoxha vajza më ‘fashioniste’ e kohës, kaq e këndshme në imazhin e fundit
Lori Hoxha vajza më ‘fashioniste’ e kohës, kaq e këndshme në imazhin e fundit
Lori Hoxha vajza më ‘fashioniste’ e kohës, kaq e këndshme në imazhin e fundit

​Lori Hoxha qartazi është një ‘fashionista’ dhe kjo gjë nuk mund të mohohet nga askush.

Thjeshtë di të duket e përkryer në çdo detaj, duke kombinuar veshjet apo duke u shndërruar në një kontrast të bukur, transmeton Indeksonline.

Edhe pse një detaj i vogël i iku tek bluza, ajo sërish duket për mrekulli.

Buzë kuqe, me këmishë të lëshuar, xhinse të bukura e syze të përdorura si aksesorë Lori është grimuar e rregulluar si një kukull edhe sot.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/