Linjat flakë, por e dini sa peshon Kallashi?

Linjat flakë, por e dini sa peshon Kallashi?
Linjat flakë, por e dini sa peshon Kallashi?
Linjat flakë, por e dini sa peshon Kallashi?

Padyshim se me vallëzimin e saj po i mungon shumë vendit, si dhe fansave besnik, shkruan Kosovarja.

Pavarësisht se u zhvendos nga Kosova, numri i madh i ndjekësve e duan njëjtë po aq shumë sa në kohën që ishte këtu.

Në shumë intervista, Kallashi kishte deklaruar se të gjitha sukseset kishte arritur vet, me vallëzimin për të cilin në fillim u paragjykua tej mase.

Më vonë po ashtu dolën në pah detajet rrëqethëse për të kaluarën e saj të vështirë, gjegjësisht koha e fëmijërisë të cilën ajo e kishte kaluar në jetimore.

Por, ja ku është sot, një emër tejet i përmendur që nuk i ndalon sukseset ngado që ndodhet.

E në disa pyetje që i janë parashtruar në rrjetet sociale, ndër to ishte edhe pyetja se sa peshon Kallashi. E pavarësisht linjave të mbushura por tejet tërheqëse, ajo ka përplot 88 kilogramë, por që jashtëzakonisht i shkojnë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/