Linda Halimi, nesër në programin e mëngjesit të televizionit të famshëm amerikan (Video)

Linda Halimi, nesër në programin e mëngjesit të televizionit të famshëm amerikan (Video)
Linda Halimi, nesër në programin e mëngjesit të televizionit të famshëm amerikan (Video)
Linda Halimi, nesër në programin e mëngjesit të televizionit të famshëm amerikan (Video)

Linda Halimi ka zgjuar edhe më shumë kërshërinë e shikuesve amerikanë pas fitimit të festivalit të RTSH-së.

Në fakt, këngëtarja shqiptare ka qenë pjesëmarrëse në talent shown ‘American Idol’, ku për herë të parë është bërë e njohur për publikun amerikan.

Por, duket se Linda tashmë ka fituar edhe më shumë famë pas fitimit të drejtës për të përfaqësuar Shqipërinë në festivalin evropian të muzikës, transmeton Telegrafi.

Halimi tashmë nesër do të jetë pjesë e emisionit të mëngjesit të televizionit amerikan ABC dhe sipas këngëtares, do të flet edhe për vendlindjen dhe shumëçka rreth karrierës muzikore.

Ndryshe, tashmë Linda ka filluar përgatitjet për Eurosongun dhe nis të regjistrojë versionin anglisht të këngës ‘Bota’.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/