Liberta ka një pyetje interesante për ju, kush ia jep përgjigjen asaj?

Liberta ka një pyetje interesante për ju, kush ia jep përgjigjen asaj?
Liberta ka një pyetje interesante për ju, kush ia jep përgjigjen asaj?
Liberta ka një pyetje interesante për ju, kush ia jep përgjigjen asaj?

Libertaq Spahiu moderatorja e “Pivee”, sonte ka bërë një pyetje interesante për fansat e saj, shkruan “Kosovarja”.

Ajo në foton që e ka hedh në instagram, shihet se është në veturë, dhe duket sikur të fshihet nga dikush.

Nodhsta këtë pozë e ka marr që ta qet gjoksin më shumë në pah, e me pas këtë foto e shoqëron me këtë pyetje: “Shtrohet pyetja? A me nejt a me shku?! A mu rrotullu?”.

Duket se ajo ka vendos që sonte të shëtis me veturë, dhe të mbushet energji për neser në paraqitjen e saj të radhës për emisionin që e mban të shtunave “Privee”.

Po ju a keni përgjigje për këtë pyetje të Libertës? Si mendoni të qëndroj apo të ik Libi?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/