Leonora kërkon duet me Adelinën. Çka thotë Adelina?

Leonora kërkon duet me Adelinën. Çka thotë Adelina?
Leonora kërkon duet me Adelinën. Çka thotë Adelina?
Leonora ku00ebrkon duet me Adelinu00ebn. u00c7ka thotu00eb Adelina?

Nuk e sfidon asgjë lajmin bombastik të sherrit mes dy këngëtareve më të njohura në vend, Adelina Ismaili dhe Leonora Jakupi.

Për atë kohë, ky konsiderohej skandali më i madh në estradë, ndonëse edhe atëherë kanë ndodhur gjëra të pa hijshme, por që nuk janë zbuluar e kanë mbetur të fshehura në qoshet ku kanë ndodhur, shkruan “Kosovarja”.

Vitet ikin, por marrëdhënia e Leonores dhe Adelines mbetet e “ngrirë”. Raporti i tyre është përcjellë edhe nga një mori pretendimesh edhe thashethemesh, por asgjë konkrete.

Ishte Leonora që ditë më parë shprehi dëshirën që të kishte një duet me Adelinën. Ide e mirë, interesante, por duket të jetë e pa realizueshme, meçe nuk ka ende asnjë shenjë aprovimi nga kolegia e saj, këngëtarja e famshme Adelina Ismaili, shkruan “Kosovarja”.

Asnjë fjalë, asnjë zë. Asgjë! A mund të ndodh?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/