Learta me kunatin, si vëlla e motër

Learta me kunatin, si vëlla e motër
Learta me kunatin, si vëlla e motër
Learta me kunatin, si vu00eblla e motu00ebr

Vazhdon të jetë ndër emrat më të përmendur, që nga dita që u mor vesh se do të jetë reja e këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit, shkruan Kosovarja.

E për këtë fakt s’ka si t’i ikë famës.

Learta është tejet aktive në rrjetet sociale dhe çdo lëvizje e saj bëhet shumë shpejt mediatike.

E me që është në shënjestër për jetën private, ky detaj nuk është përmendur më herët.

Ajo ngjanë aq shumë me kunatin e saj Lumin, sa që vërtetë janë kopje.

Këtë e dëshmojnë vet fotografitë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/