Kush po i lypë Libertës premtime?

Kush po i lypë Libertës premtime?
Kush po i lypë Libertës premtime?
Kush po i lypë Libertës premtime?

Ndër prezantueset më të pashme dhe më të suksesshme në vend, është padyshim Liberta Spahiu, emër ky shumë i njohur dhe çdo ditë i përmendur, shkruan Kosovarja.

Ndryshe nga ajo që shohim në televizion, Liberta ka një natyrë shumë më ndryshe, kjo sepse bën shumë shaka dhe shpesh me disa publikime në rrjetet sociale na bën të qeshim me lot.

Edhe kësaj here, dikush asaj i kërkon një premtim, lidhur me modelet e reja të këpucëve, për të mos i blerë, ndërkaq reagimi i saj është tejet interesant.

Për më shumë, shikoni fotografinë në vazhdim./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/