Kjo fotografi e Leartës me Matinin në krahë e tregon peshën e saj reale...

Kjo fotografi e Leartës me Matinin në krahë e tregon peshën e saj reale...
Kjo fotografi e Leartës me Matinin në krahë e tregon peshën e saj reale...
Kjo fotografi e Leartës me Matinin në krahë e tregon peshën e saj reale...

Emri i saj tashmë është ndër më të përmendurit dhe përcillet për çdo lëvizje nga një numër i madh i ndjekësve dhe medieve, shkruan Kosovarja.

Si shumë nuse tjera të estradës, edhe Learta u bë me biznes të sajin, gjë që tregon se po vazhdon suksesshëm qëllimet e saj në fushën e biznesit.

Edhe në dyqan, ajo vogëlushin nuk e ndanë nga vetja, ndërkaq imazhi që do të shihni në vazhdim e tregon edhe peshën reale të Leartës, e cila natyrisht se nuk duket si në fillim.

Shikojeni edhe vet.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/